✅ Direct uit voorraad geleverd
✅ Klanten beoordelen ons uitstekend
✅ Zeer tevreden tuinvogels
✅ Gratis verzending NL/BE vanaf €35

Waarom kiezen voor Vogelvoerkopen.nl?

Waarom kiezen voor Vogelvoerkopen.nl?

Waarom kiezen voor Vogelvoerkopen.nl? Dat zullen we je vertellen. Wil jij een gezonde en veelzijdige tuin creëren voor tuinvogels? Dat kan bij Vogelvoerkopen.nl! In onze webshop vind je de beste en meest gevarieerde voeding voor vele soorten vogels. Wij zeggen dan ook niet voor niets: gezond en verantwoord voor elke vogelsoort! 

Voordelen Vogelvoerkopen.nl

Dat is echter niet alles. Vogelvoer bestellen bij Vogelvoerkopen.nl heeft meerder voordelen: 

  • Alles is leverbaar uit eigen voorraad
  • Dus voor 14:00 besteld, morgen al in de tuin! 
  • Gratis verzending vanaf € 35

Leuke vogeltips en tuintips

Wil je de tuinvogels jaarrond voeren? Of simpelweg je tuin vogelvriendelijk maken? In onze blogs delen we leuke en informatieve tips om je tuin zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor allerlei soorten vogels in elk seizoen. Uiteraard kun je hiervoor onze producten gebruiken. Alle producten zijn verantwoord en worden met de grootste zorg samengesteld. Niet voor niets zijn de vogels zo gek op onze producten! Een greep uit de collectie: 

Hoge kwaliteit vogelvoer

Ons vogelvoer en andere tuinproducten voldoen aan de hoogste kwaliteit. Zo zijn alle eetbare producten GMP+ gecertificeerd. GMP+ staat voor Good Manufacturing Price, wat inhoudt dat de producten verantwoord zijn geproduceerd. Ook zijn de producten uitvoerig getest op Ambrosia. Hieronder vallen onder andere de zadenmixen, vetbollen, vogelmousses, vogelpindakazen, vetstaven en nog veel meer lekkers. De nestkastjes, vogelhuisjes, voederhuisjes, houders en andere houten producten worden vervaardigd van FSC-hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Kopen bij Vogelvoerkopen.nl is dus verantwoord en minder belastend voor het milieu. 

Waarom kiezen voor Vogelvoerkopen.nl?

Bij Vogelvoerkopen.nl doen we elke dag weer onze best om iets beter te worden dan gisteren. We zijn continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van vogelvoer, zodat jij (en de vogels) optimaal kunnen genieten van de tuin! Met onze hoogwaardige vogelvoeders kunnen we een ideale omgeving creëren voor tuinvogels, zonder dat ze lui worden. Op een natuurlijke manier voederen is goed voor de vogels en een beleving voor jezelf. In onze blogs kun je lezen welke soort vogels je op verschillende manieren kunt lokken of welke vogels bijvoorbeeld actief zijn op welk tijdstip. Zo geniet je optimaal van de vogeltuin die je zelf hebt gecreëerd. 

Heb je vragen, tips of suggesties voor Vogelvoerkopen.nl? Stuur gerust een mailtje! 

De waardering van vogelvoerkopen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 1294 reviews.