✅ Direct uit voorraad geleverd
✅ Klanten beoordelen ons uitstekend
✅ Zeer tevreden tuinvogels
✅ Gratis verzending NL/BE vanaf €35

Toont alle 2 resultaten

Gedroogde insecten kopen? Je doet er elke vogel een plezier mee! 

Gedroogde insecten, als bijvoorbeeld gedroogde meelwormen en black soldier fly meelwormen, zijn een ware traktatie voor vogeltjes! Je kunt deze bij ons snel en eenvoudig bestellen of biedt ze in een gemengd pakket aan met noten en zaden in ons strooivoer vogels! En wist je al dat ook egels, naast egelvoer, ook gek zijn op gedroogde insecten?

Voedt u de vogeltjes het hele jaar door? Kijk dan eens bij onze producten en grootverpakkingen vogelvoer en bespaar op de kosten!

 

-25%
gratis verzending vanaf 1kg
(183) vanaf 10,61
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
-25%
(31) vanaf 6,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Gedroogde insecten zijn een traktatie voor alle insectenetende vogels

Elke insectenetende vogel zal waarschijnlijk genieten van een traktatie van gedroogde insecten. De meeste zangvogels zijn ten minste gedeeltelijk insecteneters wanneer ze hun kuikens voeren, aangezien het eiwit van insecten essentieel is voor een goede groei en ontwikkeling van de kuikens. 

Hoewel niet al deze vogels uitsluitend gedroogde insecten als gedroogde meelwormen of black soldier fly meelwormen eten, zullen ze waarschijnlijk op zijn minst de insecten proeven, vooral als andere voedselbronnen schaars zijn en ze hongerige kuikens hebben die voedsel eisen. 

Gedroogde insecten mixen

Alle andere vogels die regelmatig je vogelvoederhuisjes of tuin bezoeken, kunnen ook een gedroogde insecten snack proberen als de gedroogde insecten beschikbaar zijn. Daarnaast hebben wij bij vogelvoerkopen.nl ook diverse samenstellingen van zaden, gedroogde vruchten en meelwormen voor alle andere vogels. Kijk hiervoor eens bij ons strooivoer!

Gedroogde insecten - kippen zijn er als de kippen bij!

Als je kippen hebt, weet je hoe graag ze insecten eten. Ze komen enthousiast aanrennen tijdens elk snackmoment zodra je een herkenbaar geluid maakt! Een gedroogde insecten hapje kan niet alleen essentiële voedingsstoffen leveren om hun dieet aan te vullen, maar ook de benodigde eiwitten en ruwe vetten. Ook de Black soldier fly meelwormen zijn een echte aanrader en een eiwitrijk tussendoortje dat ook veel bruikbare calcium bevat om je kippen gezond te houden.

Wat is het verschil tussen gedroogde meelwormen en Black Soldier fly meelwormen?

Twee van de meest verkochte gedroogde insecten soorten zijn onze gedroogde meelwormen en de Black Soldier Fly meelwormen, maar wat is nu het verschil? 

Voedingswaarde

Het verschil zit hem vooral in de voedingswaarde van de gedroogde insecten. Meelwormen bevatten ongeveer 50% eiwit, 25% vet, 7% vezels en heel weinig calcium. Het eiwit-, vet- en vezelgehalte van meelwormen kunnen allemaal dezelfde voordelen bieden als die van Black Soldier Fly meelwormen.

Calcium

Een van de grootste voordelen die Black Soldier Fly larven hebben ten opzichte van meelwormen is de hoeveelheid calcium. Zoals je misschien hebt opgemerkt in de bovenstaande alinea, bevatten Black Soldier Fly meelwormen een essentiële hoeveelheid calcium, terwijl meelwormen dat nauwelijks bevatten.

Waar gedroogde meelwormen voornamelijk gebruikt wordt in egelvoer, strooivoer mengsels, en als diervoeder voor vogels en kippen kunnen Black Soldier Fly meelwormen naast vogels en kippen ook gevoerd worden aan reptielen, muizen, schildpadden en hamsters!

Gedroogde insecten kopen bij vogelvoerkopen.nl

Bij vogelvoerkopen.nl kun je eenvoudig gedroogde insecten kopen. Wij hebben gedroogde meelwormen en Black Soldier Fly meelwormen in verschillende verpakkingen voor de scherpste prijs! Maak je keuze, plaats het product in je winkelwagen en reken eenvoudig af. De volgende dag heb jij jouw gedroogde insecten in huis! 

Naast gedroogde insecten kopen kun je bij vogelvoerkopen,nl uiteraard ook terecht voor ander vogelvoer en alle andere vogelproducten. Niet alleen zijn wij de grootste leverancier van vogelvoer als  strooivoer, vetbollen, pindaslinger, vogelpindakaas of gedroogde insecten, maar ook voor voedersystemen, vogelvoederhuisjes of nestkastjes kan je bij ons terecht. Kijk daarom snel eens rond op onze site! 

 

De waardering van vogelvoerkopen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 1354 reviews.