Alles uit eigen voorraad leverbaar
✅ Beoordeeld met een 9.5
✅ Top service
✅ Voor 14 uur besteld, morgen in huis

Toont alle 5 resultaten

Leuk vogelhuisje of nestkastje kopen?  

Een vogelhuisje staat altijd leuk in de tuin of op het balkon. Hoe leuk is het nou om de vogels in het huisje te zien genieten van het lekkere eten? Bij Vogelvoerkopen.nl vind je de mooiste vogelhuisjes, vogelvoederhuisjes en nestkastjes. De vogels kunnen hier gemakkelijk een plekje vinden om te eten, een nestje te bouwen of om te schuilen. Wil jij meer vogels in jouw tuin zien? Bekijk ons assortiment aan vogelhuisjes.  


De mooiste vogelhuisjes vind je bij Vogelvoerkopen.nl

Helaas gaat er in Nederland steeds meer natuurgebied verloren door de bouw van nieuwe woningen. Dit maakt het moeilijker voor vogels om een goed eet- en nestplekje te vinden. Hierdoor zien we spijtig genoeg steeds minder vogels in onze tuinen. Maar gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om vogels weer naar onze voor- en achtertuinen te lokken. Bij Vogelvoerkopen.nl vind je de mooiste vogelhuisjes of nestkastjes die de vogels erg blij maken. Vooral in het broedseizoen maken de vogels gretig gebruik van een vogelhuisje.

Waarom een vogelhuisje plaatsen in de tuin?

Het is een goede keuze om een vogelhuisje aan te schaffen. Zeker wanneer je wilt genieten van de gezelligheid van vogels in de tuin. Dankzij ons gevarieerde assortiment aan vogelhuisjes en voederhuisjes vind je op Vogelvoerkopen.nl altijd wel een passend huisje voor jouw tuin.

Geef de vogels een fijne schuilplaats

Voor de vogels is het met name in de winter lastig om voedsel te vinden. Een vogelhuisje zorgt ervoor dat de vogels op een eenvoudige manier aan hun voedsel kunnen komen. Bij ons vind je bijvoorbeeld vogelhuisjes met een inkeping voor voedsel. Met dit type vogelhuisje help je de vogels de winter door. Maar ook in de andere seizoenen geef je de vogels een fijne schuilplaats, bijvoorbeeld tijdens de broedperiode.

Vogelhuisjes voor verschillende soorten vogels in jouw tuin

Bij Vogelvoerkopen.nl bieden we diverse soorten vogelhuisjes aan. De voorkeur voor een bepaald type vogelhuisje kan namelijk per soort verschillen. De ene vogel wil liever een halfhol huisje, terwijl een andere vogel de voorkeur geeft aan een gesloten vogelhuisje met een inkeping. Ook bestaan er verschillende groottes voor de inkeping. Sommige vogels hebben voldoende aan een opening van 28 mm, terwijl andere vogels 32 mm nodig hebben.

Vogelhuisjes voor verschillende vogels

Bij Vogelvoerkopen.nl vind je daarom verschillende soorten vogelhuisjes. Bij ieder huisje staat aangegeven voor welke vogelsoorten het geschikt is. Kijk dus goed naar de beschrijving bij de verschillende vogelhuisjes. Doe de vogels in jouw tuin of op jouw balkon een groot plezier en geef ze een mooi onderkomen. Jouw gekozen vogelhuisje heeft gegarandeerd een grote aantrekkingskracht op de vogels.

Vogelhuisje kopen?

Bij Vogelvoerkopen.nl kun je eenvoudig online een vogelhuisje bestellen. Ook kun je bij ons terecht voor een nestkastje, diverse soorten vogelvoer, vogelzaden, vogelvoerslingers en nog veel meer. Bekijk nu het gehele assortiment op onze website. We kunnen jouw bestelling op ieder gewenst adres laten bezorgen. Daarnaast geldt voor elke bestelling: vandaag besteld, morgen of overmorgen in huis. En wist je dat je bij een bestelling vanaf €35,- geen bezorgkosten hoeft te betalen? Laat de vogels dus niet langer wachten op het vogelhuisje en bestel nu!
De waardering van vogelvoerkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 113 reviews.
Deze website maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van statistieken, voorkeuren, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in ons privacy beleid.